Новини

ОБЯВА

Във връзка с изпълнение дейностите НП „Подкрепа на образователните медиатори и социалните работници“ Основно училище „Горан Червеняшки‘‘ С.Михайлово обявява подбор на кандидати за заемане на длъжността: Образователен медиатор на пълен работен ден за учебната 2022/2023 година

Научи повече

Коледно тържество

Тържество по случай Kоледните празници се проведе в ОУ "Горан Червеняшки.   Учениците представиха песни и сценки свързани с Бъдни вечер, Коледа и Нова година!

Научи повече

1 ноември- Ден на народните будители

Денят на народните будители е официален празник, който се чества всяка година на 1 ноември. Празникът е въведен през 1922 година с постановление на Министерският съвет по предложение на на министърът на народното просвещение, като„празник на българските будители, ден за отдаване на почит към паметта на големите българи, далечни и близки строители на съвременна България“. Традицията е прекъсната от 1945 г. и наново въстановена от 1992 год. Както 24 май, така и 1 ноември е празник на духовността.

Научи повече

Национален фолклорен фестивал "Заедно ще се чуем по-високо, по-широко, по-далеко"

Учениците от ОУ "Горан Червеняшки" участваха в Национален фолклорен фестивал "Заедно ще се чуем по-високо, по-широко, по-далеко", село Рогозен.

Научи повече

Завимости и наркотични вещества

Проект по Национална програма „Подкрепа на образователните медиатори и социалните работници“ Тема: "Завимости и наркотични вещества".

Научи повече